Jaha...

Han inte blogga idag. Är just nu hos farmor. Red idag också men har ingen dator, och typ inget internet! Så skriver imorgon istället! Puss och ha en fortsatt trevlig Valborg! ❤❤❤


Hopptävling 28/4-13

Förlåt för att jag inte skrev hur det gick igår, men min blogg.se app vill inte publicera inläggen, och datorn har typ virus! Nej, men det kommer upp typ en massa nya flikar som knappt går att klicka bort och så står det att jag har vunnit typ en massa iPhone´s, och typ sånt. Men fixade en ny dator nu! ;)
 
Men ja, min första 80 KÄNDES JÄTTE bra! Men det gick kanske inte lika bra. Winston stannade på 2:an, 3:an och sista hindet (8:an) Men när han väl hade stannat på sista så sa domaren imgeting,så jag fortsatte att hoppa klart! Haha! Men Winston skötte sig ändå exemplariskt! Och jag är SUPER nöjd!
 
Idag var jag ju som vanligt i skolan. Vi fick tillbaka vårat matteprov, som vi gjorde i torsdag eller fredags. Jag hade 24 rätt av 27 möjliga. Det var ett svårt prov, och dom flesta ade kring 16-18 där. Så jag var en av dom som hade mest rätt! Är super nöjd då jag tycker matte är jätte tråkigt, fastän jag är ganska bra på det! Mer har jag inte gjort idag.
Imorgon ska jag till några kompisar inne i stan och typ fira lite valborg. Ska försöka blogga så mycket jag kan vi får se hur mycket bloggning det blir! Nu kommer lite bilder från hopptävlingen i söndags! Fotograf Fanny är det som har fotat! (BILDERNA ÄR FOTADE FRÅN KAMERAN MED MIN MOBIL!!!)
Muren var jätte läskig, tyckte Winston! Haha, vad söt han är! <333
 
Min finaste lilla gula! <3333

Mammor alltså... ;)

Hej, försöker tjata på mamma att hon ska lämna ifrån sig datorn! Håller nämligen på att skriva ett inlägg, men hon "ska bara" kolla lite till...! Om jag inte bloggar idag så vet ni varför! ;)
Hörs snart!<3


God morgon... *Gäsp!*

Super trött, fast ändå liksom pigg! Jag är nog trött fast jag är så nervös och spend att jag KÄNNER mig pigg! Haha. Nu sitter jag på köksoffan, och har precis ätit upp en liten skål med yoghurt och flingor.
Får gå upp till stallet... :(
 
Ska försöka uppdater i stallet, om min blogg.se app har börjat fungera igen! ;))
Hahaha, vet inte varför vi har skolans stora ek på bild...?!

När man släpper taget, tar man steget...

Hej!
Sen bloggning, jag vet men min blogg.se app har typ slutat fungera som den ska! IGEN!!!
Men, jag gjorde inte mycket i stallet. Putsade lite utrustning, och så. Det blir säkert inte en så bra bloggning imorgon då det ju är tävling, men jag ska försöka så gott jag kan!
Nej, men nu är jag trött och ska gå och lägga mig. Jag kommer gå upp jätte tidigt. ;) Jag är en sådan som alltid vill ha JÄTTE mycket tid på mig. Men det slutar i stort sätt ALLTID med att jag sitter och gör ingenting! Haha! Nej, men vi hörs imorgon! <3
 
 
 
PS. Jag ska tävla Winston imorgon! ;)

God morgon!

God morgon mina kära blogg läsare! Just nu har jag nästan precis ätit upp min frukost, som bestod av en skål yoghurt med flingor, och ett glas juice. Sitter och kollar lite på Julia Sjöstöm´s blogg. Tycker att hon har en bra stil och jag gillar sättet hon tänker på! Så kolla in på hennes blogg!!! Ni kommer inte ångra er!
 
Ska till stallet snart. Lisa kommer och hämtar upp mig, så ska vi till ridskolan för att kolla vilka vi ska tävla och så! Putsa saker och de. Jag har ju anmält mig till 80, jag önskade Winston, Lisa och Robbie! För hoppningsvis får jag Winston! Men nu hinner jag inte skriva mer, då Lisa snart kommer! Ha det bra, så hörs vi senare ikväll! PUss och Kram<333

Långt inlägg

 
 

Förlåt för att jag inte har bloggat idag! Men har inte hunnit!
Igår han jag inte berätta hur det gick för mig att rida Tontan igår. Så tänkte berätta lite kort. Jag började skritta fram runt en lada på stallplanen. Sen travade och galopperade vi lite lättare på volten. Vi "skutta" över en liiiite upphöjd bom(typ 20-25 cm!). Tontan skötte super, och lyssnade jätte bra! Bäst ponny!!!

Idag vara jag ju i skolan också. Vi hade en ganska slapp dag, kollade på film och bara hade det skönt! Och det förtjänade vi! ;) Efter alla bränder vi varit med om. ;)
Idag red jag Tontan också! Jag red barbacka. Vi skrittade först ner till en lite sjö. Sen red vi lite på volten. Det blev mycket travjobb vilket kändes som om man nästan aldrig gör, och därför jag tyckte jag att det behövdes! Tontan lyssnade bra idag också, var snäll och lydde bra! Nu har jag typ inget mer att berätta! :) Hoppas ni får en riktigt bra helj! :-D

Haha! Ronja skrev lite på min hand! ;)

Gammal bild!

Pigge... ;)

Tappade dom öronen...? Haha!


Badat med vännerna!

Idag gick ju jag först i skolan som vanligt, vi slutade ett som vanligt på onsdagar. Men efter skolan så frågade en klasskompis om jag vill följa med tre anndra kompiosar(och hon själv) och bada i hennes bubbelpool. Jag tackade såklrt ja! ;) Vi åkte tåg en station och fick sen typ klättra upp för ett berg. (för annars tar det så långt tid!) Och sen åt vi lite mellis och sen hoppade vi i poolen och badade i nästan tre timmar! Det var super varmt och vi skrattade nästan hela tiden!
Nu måste jag göra klart läxor och fixa lite med en ny bur som Kenta ska få flytta in i! Men vi hörs imorgon! Puss & Kram! <3333
Kommer rida Tontan lite mer i veckan nu, då mamma och Tontans ägare ska till "GöteborgHorseShow!" Och på söndag är det även hopp-tävling! Anmälde mig till 80, min första! Hihi.

Red Gulan

Red en D-ponny som heter Gulan igår! Han är bork färgad, och ganska känslig.
Vi red först fram själva, jag red tempoväxlingar och lite galoppjobb. Vi övade på att flytta undan hästen för skänken, och han var super snäll! Han gick snällt ner i form hela passet! Och lyssnade super på mig! Även om jag inte gillar att rida honom. Det var typ de jag hade och berätta den här gången! ;)

Här är Gulan!


Brand på skolan... IGEN!!!

Hej igen! Idag började skolan som vanligt på tisdagar med första lektionen med idrott. Vi han bara byta om till gympa kläder och värma upp lite innan brandlarmet började tjuta! Vi gick ut från gympa hallen och såg att i från huvudbyggnaden/matsalen så kommer det JÄTTE mycket svart rök ut, och alla sprang runt som yra höns! Skrek och ropade på alla! Många i min klass blev rädda och vissa började gråta! :( Sedan fick alla klasser på skolan gå in i gympa hallen och bara vänta...
Sen fick vi inte gå in i skolan mer den dagen! Vi fick gå hem kl. 10, och så! Pappa hämtade min lilla syster, och jag gick hem till Ronja. För hon bor ganska när skolan!
Vi laga egen lunch, då vi varken kunde eller fick äta i matsalen!
Fast det märkligaste av allt är, att förra veckan brann det också, samma tid, samma dag! Några har lite misstankar om vem det kan vara... ;)

Sen åkte jag till stallet! Men jag skriver ännu ett inlägg om det!

Ha det gött!


Ridningen igår!

Hej, och förlåt för att jag inte bloggade igår! Men jag kom hem från skolan, och då var det bara raka vägen mot stallet, kom hem och han knappt börja med läxorna innan vi skulle till farmor som fyllde år! Så det var min anledning att jag inte bloggade igår!
Men igår red jag ju i tränings gruppen. Vi hade hoppning på utebanan för första gången på denna termin! Jag red Winston. Det gick jätte bra. Vi hoppade på serpentin-bågar, men både bommar och höga hinder! ;) Lille Winston hoppa super fint som vanligt! Fastän jag råkade göra lite knas en gång! ;) Och allt gick SUPER!
(Kommer ett annat inlägg vad som hände idag också!)


Jag vet nåt som inte du vet

Tog bussen ut till farmor, som bor på en ö. Famor talade tydligt om vart jag skulle trycka på stoppknappen. Haha! Så där är hon! Så nu har jag fikat, ätit lunch, ätit glass och ligger och slappar i soffan, medans farmor lagar mat! Gert (farmors man!) håller på ned något i källarn som vanligt! ;) 
Jag har inte ridit idag heller. Tråkigt, tråkigt! :( Men imorgon ska jag rida! Då är det träningsgruppen. Och på tisdag ska jag också rida. Och på torsdag med! :) Och på söndag är det tävling på ridskolan! Då är det hoppning! Det är både jag och dom flesta ponnysarna jag rider bäst på! ;) Jag tänkte anmäla mig till 80 cm på Winston. Och så ska jag önska en ponny som heter Lisa. 
Ja, men jag kommer såklart skriva om det imorgon, vilken häst jag red, vad vi gjorde och allt sånt! Men nu ska jag göra lite nytta istället för att bara sitta här och slappa! Hej då! <3

Kom inte på någon rubrik!

 
Hej!
 
Idag har jag gjort mycket, fast ändå inte... Haha, nej men först vad det gårds-städning. Fast jag städade inte, jag var ute med Kenta istället! Haha! Sen fikade, men då var jag såklart med! ;) 
Sen städade vi buren till Kaninerna. Haha. Och sist åkte vi till farmor och åt god mat och fikade! :p Och så fick jag ett par jätte söt örhängen av farmor. Hon är så söt!!
 
Imorgon ska jag antagligen vara hon farmor eller vara med någon kompis, men vi får helt enkelt se!
Ja, och nu är jag hemma och bara slappar! Men vi hörs imorgon!! God natt & sov gott!! <3
Hästarna äter från samma hönät! ;)
Hahaha!<33
 

Härliga vänner<3

Igår glömde jag att berätta att jag var på Subway  med en kompis, och sen två till som min kompis Tindra som följde med känner kan man säga! Jag orkar inre förklara hela historien! Jag vet vilka det är och har pratat med dom lite på kik, följer dom på InstaGram och så!
Sen gick runt lite i affärer, kollade på kläder och så. Vi hade super trevligt och vi skrattade hela tiden! Hahah! Åh, har nästan aldrig haft så där roligt! ;)) Haha! Om någon av er läser min blogg så vill jag bara säga att jag verkligen vill göra om det där!!! Tror att tindra läser min blogg! Hahahaha!!
Kanske redan har visat den här bilden. Men visst är den söt?! Kenta slickar mig! Hur gulligt som helst!! 
 

Tontan!

Red ju Tontan igår, och tänkte berätta hur det gick! Jag red barbacka en bit ut i det super fina och varma vädret! Sedan red jag på volten i trav och galopp. Hon var super fin och lugn. Red igenom LC:1 an och det gick super! Det blev mycket skritt jobb, men det behöver hon också! ;) I slutet av ridpasset var hon lite skökig med vart hon skulle ha sitt huvud! Men det löste sig snabbt!  

God morgon!

Vaknade kl. 6 imorse för att fixa lite småsaker! Sen måste jag gå till skola också! Blää!! Fast det är ju fredag! Jag ska gå med en kompis på Subway idag efter skolan, så kan väl inte äta så mycket lunch då! ;) Skriver hur det gick att rida Tontan idag fast i ett "eget" inlägg sen!
Vi hörs!! <3
Hahahaha!! Tontan skrattar högt!

Snabbinlägg!

Hej, förlåt för en hemskt dålig blogning idag men haft en MASSA plugg!!! Red Tontan idag också, men berättar hur det gick imorgon! Blev ingen Hiss/Diss idag heller! Synd men KANAKSE kan fixa de imorgon! Jaja, god natt mina kära bloggläsare!! <33

FÖRLÅT!!!

Förlåt att det inte blev någon Hiss/Diss!!! Men det hände en massa saker!! (som tyvärr var viktigare en bloggen!!) LOVAR att imorgon ska jag fixa det!! 
 
Puss & Godnatt på er!! <33
Kenta<333

INGENTING att göra...

Hejsan!
Jag har verkligen INGETING att göra!! Lite läxor som jag kanske ska ta och börja med då! ;) 
Var som vanligt i skolan, vem vi slutade ett så det var riktigt skönt! Haha! Vet inte vad jag ska skriva mer! xD Ska göra en Hiss/Diss idag också! Men den kommer fram mot kvällen! 
Min ängel...<333
 

23 år gammal & ändå jätte pigg...

Idag när vi hade börjat vår första lektion, (idrott) så hör vi att brandlarmet går igång! Vi går ut lite lugnt då det bara brukar vara övning! Men när vi kommer ut typ skriker alla åt varandra att det bran i en papperskorg på toaletten. Sen kom brandkåren, ambulans och polis! Och det visade sig vara att någon hade just tänt eld på något och antagligen lagt det i papperskorgen så det började brinna! Toaletten var helt svart av skot och rök!! Som tur var så var det en lärare som han släcka det och alla klarade sig! Det var bara VÄLDIGT mycket rök, och det luktade ända ut en bit bort utan för skolgården!
 
Idag red jag också! Jag red på en shettis som heter Donna! Jag red barbacka och höl på att flyga av några gånger! Haha!! Hon är ungefär 23 år nu, men lika pigg och glad som hon var när hon var ung! ;) Vi övade på att flytta undan hästen för skänkenkeln. Det gick super även om hon var lite envis den där tanten!! ;) Vet inte vad jag ska berätta mer. Ska fixa en Hiss/Diss imorgon eller i över morgon! Och det låvar jag!!
Här är hon! Min lilla tant! <33

Bloggar jag läser!

Här kommer lite bloggar jag läser, eller bara klicka in på ibland!
 
Jag läser:
ponnysanning.com
juliasjostrom.com
nellieberntsson.se
linnolsson.se
blackijacki.blogg.se
welshponnysar.se
henrikbarry.se
tealaarsson.blogg.se
dansflickan.blogg.se
 
Tror det var alla! :) Jag har säkert glömt någon! ;))
 

Nu har jag nästan precis...

Nu har jag nästan precis ätit och sitter nu med Kenta i famnen! Min lillasyster håller på att retas hela tiden! ;) Hahaha!! Ja, jag har inte gjort mycket. Ätit lite glass typ! Haha!!;)) Nej, men tänkte visa vilka bloggar jag brukar kolla in på! Men jag gör det i ett annat inlägg!
Jag red inte idag! Vet inte riktigt vad som hände med de. ;) Jaja, vi hörs!! 
(Följ mig gärna på InstaGram också! Insta: medryttare!)
Tontan var lite lerig i hagen, dagen innan tävlingen! Mitt lilla ❤
Hahahaha! Både Tontan och jag var lite leriga om "tassarna" när vi kom ut från hagen!! ;)

Sjuk...

Idag är jag hemma från skolan, för att jag är sjuk! Jag har ont i magen och huvudet! Skulle rida en kompis häst idag, men vi får se hur de blir med de. Idag ska jag inte heller rida i tränings gruppen, då jag bara rider där varnnan vecka!
Förlåt för min dåliga uppdaterning igår, och vi får se om den blir mycket bättre idag!! ;) Nej, men ska försöka slänga in ett snabbare inälgg lite senare!
 
Men vi hörs mina finaste bloggläsare!<333
När vi var på Mallorca, så hittade vi den här krabaten!! xD Det är mäster fotografen som har fotat! ;))

Dressyrtävling 14/4-13

Jag vet tyvärr inte hur man lägger upp en film på bloggen, så ni får tyvärr inte se min ritt! Men det gick bra! Tontan skötte sig, och var lydig!! Jag log hela programmet och var lycklig!! Tontans ägare Anna, ville inte att hon skulle gå i form, för att de blir lite mycket för bara första gången! Men jag var super nöjd efter, jag hade ridit riktigt bra vägar och så!! Men jag ändå att domaren var lite snål! Vi red "bara" ihop 148 poäng och 55%! Men man sk tänka på hur det kändes när jag kom ut från banan, och inte vad som skrevs i protokollet!! Men det viktigaste var att Tontan skötte sig, och vi var nöjda från början!! 
 
Min stall kompis Tea va också med och tävlade! Hon red på en ganska seg ponny, som heter Casper! Det gick jätte bra för henne! Och hon värkade nöjd! (Teas blogg: tealaarsson.blogg.se) 
Här kommer några bilder på dom små rakarna! (Mina mobil bilder blir på sidan! Men får vrida på huvudet helt enkelt!!) :)
Casper & Tontan! <3333
Tontan pussar Casper lite! <3
Innan tävlingen! (Tonto har sadel på sig under täcket!!)

Underbara ponny!!!<3

Red ju som sagt Tontan idag! Mamma började rida henne för att känna igenom henne! Sen hoppade jag upp! Hon var super fin, och gick i form HELA tiden!! Bästa ponny!! Vi red lite program delar, och det gick super bra!! Vet inte vad jag ska skriva mer nu faktiskt, en att det gick jätte bra!! 
 
 
Det var uu någon som frågade om jag kunde foto i "mitt" stall! (antog att hon menade där Tontan står!) så här kommer en bildbomb!! Typ alla hamnade på sidan! Haha!!
 
Hagen... (Finns flera!)
En hage till!
Stallet!
Uteboxen!!
Stallgången! Gaston!!
Foto vägg!
Fika rum!/Sadelkammare!
Lill-Stllet!/Ponny-Stallet! (Där står även Tontan!)
Skåp!
Spol-Spilta! (Tontan flätad för imorgon!)
Ja, hoppas ni är nöjda nu! ;) Nej, men det är bara att fråga om ni undrar något eller tycker kom ni tycker jag ska göra någonting!!     
Imorgon är det ju dressyrtävling, så kanske bara kommer ett inlägg då! Men vi får se!! God natt! Och sköt om er!!

Svar på kommentar!

Kan inte du visa ditt stall med bilder och text ? :)
 
Jag har inget eget stall, eller liknande. Där min medryttarponny står, ägs stallet av en kvinna som bor precis bredvid! Men visst kan jag foto och så!! Självklart! Är på väg dit nu, så kan fota när jag kommer fram! Kul att du frågade! Det är bara att fråga på!

Städa, städa...

Ja, nu går som vanligt lördagen åt att städa! Både jag och mamma får spring runt och plocka upp överallt!! Ebba(min lillasyster!) är hos en kompis och pappa jobbar hela dagen! Och... Ja, sen ska jag rida Tontan!  Jag ska rida henne lite lätt, så hon orkar imorgon! Med den konditionen hon har så måste man ta det lungt!! ;) Men skriver hur det gick och så lite senare, för vi ska inte åka direkt! Jag har redan packat ihop alla mina tävlings grjor, och min egna utrustning jag ska ha på Tontan!
 
Det blev ju ingen Hiss/Diss, igår men måste fixa lite grejor först!
Hahaha!! Fail bild!
Ääälskar den här bilden!!! Har en till jättefin bild, men den den är för stor tyvärr! Men ska värkligen försöka fixa det! 
 
 
Sköt om er nu!! Puss hej!!<3333

Ridit & varit på badkalas...

Som jag kanske sa, så skulle jag ju rida en häst som heter Occra! Och de gjorde vi också! Vi red ut för ridhuset var upptaget! Mamma red halva vägen och jag halva vägen hem! Ronja gick med oss! Jätte roligt att hon ville följa med!! (Hennes blogg: dansflickan.blogg.se) Occra ville vända hemåt hela tiden! Haha!! 
Hahaha! Lite knasiga bilder!!
 
Ja, sen var jag ju i simhallen på badkalas! Det var jätte kul!! Hon hade bjudit hela klasen, och det var jätte många som kom!! Vi gjorde en harlem shake! Men nu är jag jätte trött! (vet att det blev ett JÄTTE  sent inlägg, men det fick bli så idag!!)
P.S! Följ mig gärna på InstGram!! Och säg hej på KIK!! Fråga frågor till mig på ask!! Insta: medryttare KIK: gullishast ask: tindracajsa D.S...

Tontan!<3

 
Som jag sa skulle jag ju lägga ett inlägg hur det gick för mig att rida igår! Eftersom det blev så sent igår! Men Tontan var iallafall JÄTTE fin!! Men hon ville inte kröka på nacken! Haha!! Hon är för lat!! ;) Nej, men red igenom LC:1:an och det gick bra!! Vi var lite oäns och tempot, men ja!! Vet inte vad jag ska skriva mer men aa! Haha!! 
 
Nu ska jag iallafall till ridskolan och rida mammas kompis häst Occra! Inlägg och bild på henne kommer!! Och sen ska jag på badkalas! Hos en klasskompis! 
Och nu är jag med en kompis! Ronja heter hon! Gå gärna in på hennes blogg också: dansflickan.blogg.se 
Sköt om er nu!! <333

Ridit Tontan...

Slänger in ett JÄTTE snabbt inlägg nu!! 
Red ju Tontan och hon var jätte fin, red igenom LC:1 och hon var riktigt fin då också! Lätt och fin i handen var hon också!! Men skriver mera imorgon!! Blev så sent!! Lovar att jag skriver mer imorgon och det kommer även lite bilder!! God natt!! Och sov så gott mina fina bloggläsare!!<33

Stukad handled & utveklingsamtal...

Som vanigt var jag i skolan idag, men sista lektionen hade vi idrott och gjorde någon slaks hinderbana! ;) Iallafall så skulle jag spring baklänges, men sprang lite för snabbt! Och landade på rumpan, tog emot mig med handen och typ stukade den! Aj(!!!!!!!!!!!), säger jag bara!!
Ja, snart ska jag iallafall på utveklingsamtal(vi kallar det: UTV) Vi får se hut det går!! ;) Haha!
 
Jag hade tänkt fel, och det var så att jag ska rida Tontan idag och på lördag! INTE på fredag!! Hahah!! xD Och på söndag så är det ju tävling!! Jippie!! :D Kommer ett sent (kanske så sent att det kommer imorgon, men vi får se!)
Det var någon som ville jag skulle gör Hiss/Diss, så tänkte göra en minst en gång i veckan! Tror jag kan göra en imorgon! Men ska se om jag hittar något jag kan Hissa eller Dissa! ;)
 
 
Bjuder på några bilder jag tagit med min lilla kamera!
HAHAHAHA!! Vad söta vi är!! Killbarry och jag för ca 3 år sedan! Haha!
Pigge... Haha!!
Kenta??
AKTA!!! ROFFE ANFALLER!!! (stökigt i soffan jag vet(!!), det var BARA det den där gången!!! Annars är det ALDRIG stökigt där!!!)

Snabb uppdatering!

Rubriker säger det mesta! Haha!! Jag har ju bara lagt upp ett inlägg idag! Så ett snabbt inlägg nu!! Så nu sitter jag här i soffan, matad och nästan klar för att hoppa i sängs! Haha!! Nej, inte riktigt! Men kom ihåg att ge tips om vad jag ska skriva lite om! Hiss/Diss kanske?! Vad jag har för utrustning till hästen jag rider på när jag tävlar kanske?! Skriv det i en kommentar då! Vad är ni sugna på att läsa om?! Puss och god natt på er nu!!

ryttarencajsa.blogg.se

Kom inte på någon rolig rubrik! Haha! Jaja, sitter nu här. Ensam hemma och har tråkigt! Vet inte vad jag ska hitta på! Någon gång nu här i veckan tänkte jag, tisa om några bloggar jag läser och så! Kanske kan göra det lite då och då! Men vi får se! Eller så frågar jag er! "Vad tycker ni?!! Ska jag tipsa om några/någon blogg typ en gång i veckan?!!" Lämna en kommentar isåfall!
 
Ja, som vanligt så var jag ju i skolan idag ju! Och den var lika tråkig som vanligt! ;) Nej, men vi slutar ett på onsdagar så det var riktigt skönt!! xD
Idag ska jag inte heller rida! :( Fast jag skulle ha gjort det imorgon, men då ska jag ha något dumt "Utveklingsamtal!!" Hahaha! Gillar inte utveklingsamtal!! xD Så ska rida Tontan på fredag och lördag istället, så att jag kan trimma lite tills på lördag!! Tagga, tagga, tagga...
 
Här nedan har ni två gamla bilder på mig, när jag tävla Ponny-Cup på Winston!
 
Rump bilden!! xD

Lektion på ridskolan!

Idag red jag lektion på ridskolan, jag red på en ganska seg, grå, 7-årigt D-ponny sto som heter Benita! Men det gick bra ändå!! Vi hade dressyr och övade lite på böjning! Det var ganska lätt då jag har gjort det många gånger! Fast inte på Benita! Och det var en utmaning då jag behövde ha ben på HELA tiden!!! Om jag slutade briva det minsta lilla då typ la hon av! Jaja, vi båda var svättiga efter, jag för att jag satt och drev hela tiden och hon för att hon har så dåligt kondition!! 
Ja, iallafall så är det dressyrtävling som jag ska vara med på, på Tontan! Ska bli super kul!! Vi ska rida L:C1, och vi sattsar absolut INTE på någon placering eller vinst då det är vår första dressyrtävling!! Vi satsar på att rida ett bra och fint program med bra omdöme! Så hoppas vi på att Tontan sköter sig och tycker det ska bli lika kul som jag!!
Benita! Tontan!!<333 (Nu får ni vrida på huvudet igen!)

Roffe...<3

Nu får ni vrida på huvudet!! Finaste Roffe!! <333

Stallet!

Som jag skrev igår så skulle jag rida idag! Och det gick super bra!! Vi hade hoppning och jag red på min favorit häst, Winston! En lite B-ponny på ca 115-118, någonstans där! Han älskar att hoppa! (Det han på bilderna!) Vi hoppade en bra övning som för honom då han är ganska seg och vi skulle ha mycket fart i hästarna!! Det gick bra! Han var pigg och bockade lite! Haha, han är allt knasig!! 
Övningen: räcke på A, C, E och B! Vi hoppade liksom som runt fyrkantsspåret! (Ni ser på bilden! Hoppas ni förstår!! Det röda är hinder och det gula är pilar!;) Haha!) Svårt att förklara! Jaja, ska hoppa in i duschen nu! Hej då! Och ha det så bra och sköt om er! 
 
 
/Cajsa
 

Skola...

Slänger in ett snabbt inlägg nu, innan skolan börjar! Ja, vad ska jag säga? Jag vill inte att skolan ska börja igen efter lovet, även om jag visste att den skulle göra det!
Nu har statistiken kommit upp på bloggen, så nu vet jag hur många det är som läser den! Det är ganska måna faktiskt!! ;) Men jaja! Nu måste jag gå! Kommer ett inlägg senare, ikväll! Då får ni se hur det gick och rida för mig!

/Cajsa

Smilla...<3


Sitter i bilen...

 
Sitter juste nu i bilen med familjen, mot Tyresö! Vi ska hälsa på några kompisar son bor där! Dom bor i en stor villa precis vid en å! Jätte gulligt litet ställe!! 
Ni får gärna ge mig tips om vad jag ska skriva om! Eftersom det är min första blogg så får ni, mer en gärna, tycka till och så! Släng in en kommentar bara!! Eller om ni själva har en blogg så skriv gärna det i kommentaren då! Jag svarar gärna på frågor också! 
Bloggen är fortfarande så pass ny, att jag inte kan se statistiken, fast jag vet att några har varit inne på den! Så jag vet inte hur många som läser detta! Men det stod att det kunde ta några dagar! Så förhoppningsvis kommer det snart! Jag ska inte rida idag, men imorgon ska jag! Då rider jag i en "extra" grupp kan man säga! Vi kallar det "Träningsgruppen!" Där tränar ungefär 6 stycken tjejer i min ålder! Men jag skriver mer om det imorgon!!         Sköt om er nu! 
 
Kenta!
/Cajsa

Tontorella...<3

Världens Finaste Ponny!!!

Lite Om Mig Själv!

 Hej! Som ni kanske redan förstått så heter jag ju Cajsa! Jag är tolv år gammal, och går därför i femman! Jag går på ridskola och kommer därför skriva mycket om de! Jag har även en medryttarponny som heter Tontorella men kallas Tontan! Men det kan ni ju se på min profil!
Jag är en tjej som älskar Fälttävlan och hästhoppning! Jag älskar att köpa hästsaker till både mig och hästen! Jag har ingen egen häst, fast jag skulle mer en gärna vilja ha en!! 
Jag gillar att träna och är ganska sportig av mig! Jag vet inte riktigt vad jag ska skiva mer, men skriv en kommentar om det är något ni vill veta om mig!
Två ganska gamla bilder! Hahaha!! (vet att dom är suddiga, men så fick det bil den här gången!)
 
 
 
/Cajsa

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0