Två dagars ridning

Har inte haft tid att uppdatera igår och i förrgår.
 
Ridningen iförrgår: Vi skulle hoppa och jag fick rida Spindeln igen. Det kändes bra till att börja med. Men så skulle vi börja hoppa... Han började bra, hoppade tre små sockerbits hinder, med fyra och fem galoppsprång emellan. Han skuttade över utan att göra så jätte stor grej av det hela. Han stannade till någon gång, men då är det bara att sparka på honom så kliver han över.
 
Vi började hoppa en oxer med ett liiitet hinder innan och efter. Med ett galoppsprång emellan. Förstra gången gick det bra sen gick det typ bara sämre och sämre! Han sprang förbil, var inte framme för skänkeln, skulle stanna mitt i allt! Han lyssnade inte det minsta! Men tillslut gick det någolunda bra.
 
Vi hoppade en trekombination och det gick inte heller så himla bra... Det var en oxer i mitten och hela den rev han.
 
Vi hopppade iallafall tillslut en liten bana. Då gick det ändå rätt så bra.
Han är ju bara en liten bebis, så inte så konstigt att han inte alltid förstår!
 
 
Ridningen igår: Red Tontan i paddocken igår. Riktigt mycket skrittjobb och hon hittade den lite djupare formen nästan direkt! Travade fram och red sedan igenom LC:1 an. Det gick jäätte bra!!  Hon lyssnade super och gjorde allt jag sa åt henne att göra. Galopperade i lite högre form, men ändå inte över tygeln. Hon var framme för skänklen och var super fin! Bästa ponnyn fick massor med klappar på halsen och fick gå in och äta lite. Hon står ju fortfarande i sommarhagen, men det är så himla lite mat där nu, så efter vi har ridit brukar hon få äta en lite stund!
Då lir hon lycklig!
Inte lite fail! xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0